Julekoncerter

Som korsanger er Julekoncerter noget af det mest betydningsfulde ved julen. Jeg elsker at synge Julekoncerter, da der er en helt specielt stemning til disse. Og det virker også om, at julekoncerter er populære blandt folk. Det er i hvert fald til disse, at man ser det største publikum. 

I år udvider jeg derfor julebegivenhedskonceptet med en kalender over Julekoncerter i Danmark. Det er umuligt for mig egenhændigt, at få alle Julekoncerter med, og derfor modtager jeg gerne tips om julekoncerter. Men jeg vil i hvert fald tilføje dem jeg kender til og dem som jeg har tid til at finde frem til.

Der tages forbehold for fejl, så jeg vil råde dig til at tjekke op på Julekoncerter inden du tager afsted. Under alle omstændigheder er det langt fra alle koncerter som er gratis, og nogle kan være udsolgt, hvis du ikke har købt billet i god tid.

Jeg modtager derfor meget gerne besked i kommentarfeltet eller på mail, hvis du kender til en julekoncert som ikke er i kalenderen eller hvis der er fejl i den.

Jeg har forsøgt at gøre det nemmere, at finde julekoncerterne i din landsdel. Koncerterne er markeret med følgende symboler.
🎄 Jylland
☃️ Fyn og Langeland
🎅🏻 Sjælland og øer.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen