Farvel til november

Det er ved, at være tid til, at sige farvel til november. Imorgen er det d. 1. December, og det er tid til at jule. Den anden dag pyntede vi op hjemme hos mig. Jeg har endnu meget lidt julepynt, men det hygger alligevel med den smule jeg har. Desuden kommer jeg alligevel ikke til, at tilbringe megen tid hjemme i december, så selvom jeg ville elske, at gå amok med julepynten, så ville det nok være en spildt indsats. Men så er det godt, at julen skal fejres hjemme hos min familie. 


For mit eget vedkommende, er det dog ikke blot julepynten, som skaber julestemningen. I virkeligheden er det nok i høj grad det, at synge en masse dejlige Julekoncerter, som gør at jeg kommer i julehumør. Og så er det jo også bare den tid hvor man har ekstra tid til, at hygge med familien. Hvilke ting ved julen sætter du mest pris på? Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen