The Julekalender (1991)

“The Julekalender” er skrevet  af De Nattergale og Hans Erik Saks. De Nattergale spillede også alle rollerne i julekalenderen, bortset fra overnissen Gammel Nok, som blev spillet af Poul Bundgaard. Den blev første gang vist på TV2 i 1991, og er siden blevet genudsendt i 1994, 2001, 2008, 2010, 2011, 2012 og senest i 2013. 


Handling:
De tre nisser Fritz, Hansi og Günther har fået til opgaver finde nøglen til spilledåsen, som indeholder Overnissen Gammel Noks livskraft. De tre nisser tager afsted i deres fly, men styrter ned på en mark i Vestjylland ejet af Gertrud og Oluf Sand. 

Samtidig dukker den mystiske Københavns Benny op. Han får overtalt Getrud og Oluf til at lade ham overnatte, og ender med at blive der hele julen. Benny er en nåsåer, og hader nisser. Han er på jagt efter nissernes bog, spm Fritz, Hansi og Günther har medbragt i deres jagt på nøglen til spilledåsen. Det er op til nisserne at finde nøglen, og sørge for at nåsåeren Benny ikke får fat i nissernes bog. 

Medvirkende:
Viggo Sommer (Fritz og Oluf Sand), Uffe Rørbæk Madsen (Hansi og Benny Jensen), Carsten Knudsen (Günther og Gertrud Sand), Poul Bundgaard (Gammel Nok). Sange fra “The Julekalender”

It’s hard to be a nissemand
The støvledance
Long time ago in Betlehem 
Rosita og Carlo
Snit a little bittle
De kære minder
Jäger-lied
The dæjlig news blues
Will she Wait for me
Knokkel pukkel man
Thousands of vendings
The blues
It’s good to be a nissemand
The playdose
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen