Jul på Vesterbro (2003)

“Jul på Vesterbro” er en satirisk voksenjulekalender, som er skrevet af Anders Matthesen og Thomas Hartmann. Figurerne kommer fra Anders Matthesens radioføljeton af samme navn, som blev sendt på DR P3’s børneradio. Den blev sendt første gang på DR2 i 2003, og er blevet genudsendt i 2007, 2009 og 2013.Handling:
Pølsemanden Stewart Stardust lever et helt almindeligt liv, men selv om økonomien er stram, er han optimistisk, dagen netop har fået en eftertragtet stand på Christiansborg Slotsplads. Der er imidlertidig nogen som har saboteret motoren i hans pølsevogn, så det ser skidt ud for Stewart, som også er bagud med huslejen. 

Samtidig er sønnen Danny prøveløsladt fra fængsel, hvilket kræver at familien kan forsørge ham. Så da araberen Kefir tilbyder at hjælpe med at ordne moteren på pølsevognen tager Stewart imod.

Medvirkende:
Anders Matthesen spillede alle roller i serien. Når der var flere karakterer i en scene blev det enten klippet sammen eller man så kun en karakter forfra. Anders Matthesens stunt doubler var Sune Svanekier.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Nu tændes tusind julelys

Solbarn, jordbarn

Så tænder vi et lys i kvæld