Jul i naturen

Det er efterårsferie, og hvad er bedre end at tage en tur i skoven, og samle ting til julepynt og dekorationer. Det virker måske tidligt at tænke på at samle ind til julens dekoration, men mange af tingene kan du faktisk med fordel allerede indsamle nu. Så tag det varme tøj på, og nyd en tur i den skønne efteårsskov.Regel for indsamling i skovene

Følgende regler gælder i statens skove, mens der er andre regler i private skove. Man kan sikre sig at man er i en af statens skove ved at kigge efter røde pæle med naturstyrelsen logo ved indgangen til skoven.

Det er tilladt at samle ind til eget forbrug, hvilket svarer til omkring en posefuld. Man må samle træ, grene, kviste, kogler, svampe og mos.

Træstykker, grene og bark som ligger på jorden på indsamles, dog ikke grangrene fra områder, hvor der sælges pyntegrønt. Bog, agern, og kogler må ligeledes indsamles, når de ligger på jorden. Alle svampe, blomster og vinterstandere må indsamles. Lav og mos kan også allerede indsamles, da det holder fint i tørret tilstand.

Kilde www.naturstyrelsen.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen