Grahamsboller med chokolade

Ingredienser:

50g gær
1l vand
1 tsk honning
1 tsk salt
1 tsk kanel
10g chiafrø
100g chokolade
75g havregryn
400g grahamsmel
600g hvedemel
Æg
Kanelsukker

Fremgangsmåde:

Gæren opløses i lunkent vand. Tilføj honning, salt, kanel, havregryn og chiafrø. Hak chokoladen fint, og bland det i. Tilføj først grahamsmel, og derefter hvedemel indtil dejen er mættet. Ælt dejen og lad den hæve i mindst en time. Form dejen til 16 boller og lad dem efterhæve i 15 min. Pensl med æg og drys kanelsukker på bollerne. Bag i ovn i 15-20 min ved 200 grader.



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

Guide til julehjælp 2017

Maileg Julepynt 2017

"Luk julefreden ind"