2 måneder til juleaften


Idag er det den 24. Oktober, og dermed er der 2 måneder til juleaften. I den forbindelse er her en collage med julen i 90erne hjemme hos mig. Med julemand, hjemmelavet julepynt, snespray til vinduerne, lametta, hjemmelavet juletræstæppe, julebal, dans om træet, og selvfølge det årlige julebillede foran juletræet. 

Julen i min barndom var noget helt magisk, og jeg husker spændingen fra morgen til aften. Selv det sidst afsnit af julekalender kunne ikke give en ro, for man vidste at nu var det snart nu .... juleaften! Julemaden var noget som skulle overstås, så man kunne danse om juletræet, få besøg af julemanden og få gaver. 

Julen er ikke længere den samme, som da jeg var barn, og en gang imellem savner jeg den barnlige glæde over julen, men jeg sætte dog også pris på, at man nu også nyder julen, og at det ikke blot er et kapræs mod gaverne. Julen vil altid vær den højtid, som jeg holder allermest af, uanset om det er med den barnlige glæde eller den voksnes fornøjelse. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen