Nissebanden (1984)

"Nissebanden" er den først julekalender om Nissebanden. Julekalenderen er skrevet af Flemming Jensen og Hans Dal og instrueret af Per Pallesen. "Nissebanden" blev sendt første gang i 1984, og er efterfølgende blevet genudsendt i 1992, 2001 og 2015. 


Handling:
Julemanden har mistet sit gode humør, og Nissebanden får til opgave at finde det igen. Nissebanden skal finde de fire elementer som julemandens humør består af. Det er dog lidt uklart hvad de helt præcist er. Dog bestårmhans gode humør af en blanding af følgende ingredienser: en fryd for øjet, en liflen for øret, en kildren i næsen, og en rislen ned af ryggen.

Nissebanden skal indsamle deres forslag til ingredienser som julemandens gode humør består af i små poser, hvorefter de skal sendes med flaskepost til hovedkvarteret for ta blive undersøgt, så julemanden kan få sit gode julehumør tilbage. 

Medvirkende:
Flemming Jensen (Lunte: grød- og pulternissen), Kirsten Peüliche (Gemyse: kræmmernissen), Lars Knutzon (Skipper: skibsnisse), Kirsten Lehfeldt (Pil: ungnisse), Arne Hansen (Hr. Mortensen: slotsnisse), Hans Dal (A-38: nisseagent), Josef Aarskov, Kurt Damsgaard, Per Pallesen, Ole Emil Riisager, Tom McEwan, Thomas Eje, Ove Sprogøe, Poul Bundgaard og Ulf Pilgaard.Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen