Maileg Julepynt 2017


Egentlig producerer Maileg primært legetøj, men de har også lavet en kollektion med julepynt som kan ses i deres efterår- og vinterkatalog her. Julekollektion består bl.a. af juletræspynt, nissefigurer, gavepapir, og ikke mindst de fine julede bamser, som også kan bruges som pynt. Hele kollektionen emmer af barndommens jul, og den umiddelbare glæde over denne. Selvom at jeg længe har svoret at nisser ikke skulle være en del af min julepynt, så har denne kollektion nok rykket lidt ved min holdning. Jeg kunne i hvert fald godt se en af nisserne på billederne i mit hjem. Kilde www.maileg.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen