Hellas Julestue

I december 2016 blev der hver mandag til tirsdag sendt et afsnit af "Hellas Julestue" på TV2 fri. I programmet hylder Hella den uperfekte jul, og gør op med tanken om at der er en rigtig måde at holde jul på. 

Foto: Karsten Hagelun/TV2

I "Hellas Julestue" byder Hella Joof og en kendt dansker på julehygge, anekdoter og godt julehumør, mens de hylder den uperfekte jul, og det at skabe sine egne juletradition. Mens de bager, laver julepynt, etc. taler de om deres egne juleminder, traditioner og hvad de ellers har på hjertet. Uanset om det måtte være de gode eller dårlige sider ved julen. 

Det er et uhøjtidelig juleprogram, som i sig selv er en demonstration af den uperfekte jul, hvor hyggen er mere i højsæde end det endelige resultat. 

Mange af de ting de laver er langt fra kønne, og er i høj grad uperfekte. Om man ønsker en uperfekt jul i den grad, må man jo så gøre op med sig selv. Budskabet om den uperfekte jul, er dog det mest perfekte i hele programmet. Det vigtigste med Julen er nemlig, at man gør de ting man har lyst til, og på den måde man selv synes det skal gøres. I en verden hvor vi udstiller "perfekte liv" på socialemedier, er det vigtigt at vi husker på, at alt ikke er perfekt, og heller ikke behøver at være det. Julen skal være noget, som gør en glad, og ikke noget som gør en stresset.

Kilde www.omtv2.tv2.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen