DR julekalendere 2017

DR byder i år på hele tre julekalendere som aldrig har været vist på dansk tv. På DR Ramasjang og DR Ultra er det nye produktioner fra DR, hvorimod der på DR1 bliver sendt en Norsk julekalender med dansk tale.

Snefald

Der har været tradition for at DR genudsender en julekalender hvert andet år, men i år har de valgt at sende den norske julekalender "Snøfall" eller "Snefald" som den hedder på dansk. 

Den 9 årige Selma mistede som 3 årig sine forældre i en ulykke, og bor sammen med hunden Casper hos den strenge nabokone Ruth. Selma drømmer imidlertidig om at få en rigtig familie, og sender et brev til julemanden. Brevet ender dog ikke hos julemanden, men i byen Snefald som ligger i en anden dimension. Efter et skænderi med Ruth havner Selma i Snefald, og hun møder børnene Pil og Frida, og igennem dem møder hun Julius, som er selveste julemanden. 

"Snefald" bliver sendt på DR1 kl. 19.30Klassens Jul

En af DRs nyproduktioner er "Klassens Jul", som er en julekalender som udspringer af DR Ultra fiktionsserien "Klassen". 

Frederik og Josephine er blevet rigtig gode venner, og kan ikke undvære hinanden. Men da Frederik finder ud af, at Josephine skal flytte til en ny by og gå på en ny skole, da moderen mener at der er for mange problemer i klassen, bliver hans julemission at få klassen til at få det godt igen. Han udtænker en nærmest umulig juleplan for at forbedre forholdene i klassen, men møder modstand fra en digital plageånd, som gør sit bedste for at splitte klassen ad. 

"Klassens Jul" bliver sendt på DR Ultra. Tidspunktet følger senere.

Ramajetternes Jul

En anden af DRs nyproduktione er "Ramajetternes Jul" som henvender sig til de yngre børn (3-6 årige).

Ramajetterne og lufthavnens chef får den 1. December besked om at julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjangs lufthavn, og deres opgave er nu at få den stjålne computer tilbage, så julen kan blive reddet. 

"Ramajetternes Jul" bliver sendt på DR Ramasjang kl. 17.00


Kilde www.dr.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen