Boller med chiafrø og hørfrø

Ingredienser:

1 liter vand
50g gær
1 tsk honning
1 tsk salt
1 spsk olie
1 spsk Chiafrø
50 g hørfrø
500 g hvedemel
300 g sigtemel
400 g speltmel
Æg
Sesamfrø

Fremgangsmåde: 

Opløs gær i lunkent vand med honning. Tilføj olie, salt, chiafrø og hørfrø. Derefter tilføjes hvedemel, sigtemel og speltmel. Målene er vejledende, så tilføj mel indtil dejen er mættet. Ælt dejen og lad den hæve i en times tid. Form 16 boller og lad dem hæve i ca. 1 kvarter. Pensl med æg og drys sesamfrø på bollerne. Bag i ovnen i 20 min. ved ca. 200 grader.





Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Julemarkeder 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.