Baconsvøbte dadler

Dadler i bacon er egentlig en spansk tapasret, men når noget smager så lækkert, kan man snildt spise det året rundt. Grunden til at jeg tager opskriften med på bloggen, er at dadler allerede er en meget hyppig spise i julen, og denne variant kan bestemt godt tilføjes vores jul. Jeg er eller ikke til dadler, men disse spise jeg med vellyst.

Ingredienser:

16 dadler (både tørrede og friske kan bruges)
8 skiver bacon

Fremgangsmåde:

Halver baconstrimlerne, så der er 16 stykker bacon. hvis der er sten i dadlerne, skal de udstenes. Svøb dadlerne i baconen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Stik evt. en tandstik i dadlen for at holde baconen på dadlen. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

Guide til julehjælp 2017

Maileg Julepynt 2017

"Luk julefreden ind"