Alletiders Eventyr (2000)

“Alletiders Eventyr” er den sidste julekalender om nissen Pyrus. Den er produceret og instrueret af Martin Miehe-Renard for TV2. Den skiller sig ud fra de andre julekalendere ved dens brug af en primitiv form for 3D teknik, så når man så den, skulle man bruge et par solbriller med rødt og blåt glas. Den blev første gang vist i 2000, og er siden blevet genudsendt i 2010.


Handling:
Betramsen har endnu engang fået en opgave fra Dronningen. Han skal samle alle eventyrerne til den lille nye prins, og har derfor fundet en masse bøger om eventyr på biblioteket. 

Nisserne har valgt at hjælpe Betramsen, og Pyrus har fået til opgave at hente eventyrerne til Gyldengrød, men den dovne Pyrus forsøger som sædvanlige at finde en måde at slippe for det hårde arbejde. Kandis og Pyrus har netop fået deres egne tryllebøger, og Pyrus bruger sin til at trylle eventyrerne sammen i en bog, så han kun har en bog at bære. 

Det går selvfølgelig frygteligt galt, og alle eventyrerne bliver blandet sammen, så nisserne er nødt til at få skilt eventyrerne ad, så det hele passer sammen. Samtidig passer nisserne Josefines niecer Mille og Molly, som får sig noget af en oplevelse, når de besøger de sammenblandede eventyr. 

Medvirkende:
Jan Linnebjerg (Pyrus), Paul Hüttel (Gyldengrød), Christiane Bjørg Nielsen (Kandis), Jesper Klein (Birger Betramsen), Jeanne Boel (Josefine Brahe), Søren Østergaard (Krusø), Niccié og Nicolé Jølst (Tvillingerne Mille og Molly), m.fl.Sange fra “Alletiders eventyr”

Alletiders eventyr
December
Sovesang
Pyrus grove
La’ det gro
I Kina bor en kejser
S.O.S. Det er jul
Schh..
Slagtetid
Et scoop
Spænding og chok
Tænk at være rig
Endnu en dag
Kærlige ord
Menuét

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen