Små pandekager med kanel og chokolade

Så blev det anden søndag i advent, og i den anledning, og fordi jeg ikke synger i kirke Idag skulle morgenmaden være lidt lækrere. Måske næsten for lækker.

Ingredienser:

1 æg
150 ml mælk
115 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
50 g smeltet smør
50 g chokolade
1/2 tsk kanel
Salt

Fremgangsmåde:

Pisk æg og mælk. Tilføj bagepulver. Tilføj krydderier. Smøren tilføjes afkølet. Hak chokoladen i små stykker, og bland det i dejen. Derefter skal dejen stå i ca. 30 min. I køleskabet. Brug en øse til at hælde dejen på panden og steg pandekagenpå begge sider.








Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Top stjerner fra Georg Jensen

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.