Små pandekager med kanel og chokolade

Så blev det anden søndag i advent, og i den anledning, og fordi jeg ikke synger i kirke Idag skulle morgenmaden være lidt lækrere. Måske næsten for lækker.

Ingredienser:

1 æg
150 ml mælk
115 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
50 g smeltet smør
50 g chokolade
1/2 tsk kanel
Salt

Fremgangsmåde:

Pisk æg og mælk. Tilføj bagepulver. Tilføj krydderier. Smøren tilføjes afkølet. Hak chokoladen i små stykker, og bland det i dejen. Derefter skal dejen stå i ca. 30 min. I køleskabet. Brug en øse til at hælde dejen på panden og steg pandekagenpå begge sider.








Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Coca-Cola lastbilen kommer til Danmark

"Luk julefreden ind"

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Maileg Julepynt 2017