Juledekorationer 2016
Så blev det december, og jeg har været igang med at lave juledekorationer og pynte op med den smule pynt jeg har. Jeg øver mig på at blive bedre til at lave dekorationer. Det går nok lidt tid før jeg vil hævde at jeg er mester i at lave dekorationer, men man bliver jo kun bedre, hvis ma øver sig. Jeg synes at simpelt er bedre end overpyntet, og indtil jeg formår at finde balancen mellem dem, så vil mine ideer nok være noget simple. Det gode ved dette er at alle kan være med. Hvis jeg kan lave disse, så kan i andre også.

Kommentarer

 1. Hvor er de fine, du har 2 adventskranse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg synes også de blive bedre år for år.

   Jeg har 2 stager som egentlig begge er adventsstager, men jeg bruger dog kun den ene som adventskrans, mens den anden får lov at være en almindelig lysdekoration. Jeg er lige blevet færdig med at studere, så jeg har endnu ikke haft råd til en masse julepynt. Derfor bruger jeg alt hvad jeg har.

   Slet
  2. der skal heler ikke så meget til... og noget kan laves næsten gratis

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen