Decembertravlhed

Vi kender det alle. Man har så mange gode intentioner om ting man skal nå, og så er tiden der ikke. I år er december måned virkelig travl for mig. Sidste år var jeg lige blevet færdig på universitetet og havde endnu ikke arbejde. I år arbejder jeg som lærervikar, tjener og korsanger. Derudover skal jeg i år synge 11 koncerter. Så pludselig er der ikke mange aftener at gøre med til julerier.

Jeg kommer dog stærkt tilbage igen d. 22. December. Så der vil i få indlæg til den store guldmedalje. Indtil da vil jeg forsøge at finde tid til lidt juleindlæg her og der, men decembertravlheden kan selv indhente mig.

Jul på banegården i Århus

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen