Hjemmelavede vafler med æble og kanel

Lækre vafler lækre vafler til de dage, hvor man har god tid, og man godt må synde lidt.

Ingredienser:

1 æg
150 ml mælk
115 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
50 g smeltet smør
1 æble
1/2 tsk kanel
Salt

Fremgangsmåde:

Pisk æg og mælk. Tilføj bagepulver. Fjern kernehus fra æblet og riv det i dejen. Tilføj krydderier. Smøren tilføjes til sidst. Derefter skal dejen stå i ca. 30 min. I køleskabet. Brug en øse til at hælde dejen på panden og steg vaflen på begge sider.

Vaflerne spises f.eks. med sirup eller syltetøj.



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017