Hjemmelavede vafler med æble og kanel

Lækre vafler lækre vafler til de dage, hvor man har god tid, og man godt må synde lidt.

Ingredienser:

1 æg
150 ml mælk
115 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
50 g smeltet smør
1 æble
1/2 tsk kanel
Salt

Fremgangsmåde:

Pisk æg og mælk. Tilføj bagepulver. Fjern kernehus fra æblet og riv det i dejen. Tilføj krydderier. Smøren tilføjes til sidst. Derefter skal dejen stå i ca. 30 min. I køleskabet. Brug en øse til at hælde dejen på panden og steg vaflen på begge sider.

Vaflerne spises f.eks. med sirup eller syltetøj.



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Coca-Cola lastbilen kommer til Danmark

"Luk julefreden ind"

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Maileg Julepynt 2017