Hjemmelavede vafler med æble og kanel

Lækre vafler lækre vafler til de dage, hvor man har god tid, og man godt må synde lidt.

Ingredienser:

1 æg
150 ml mælk
115 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
50 g smeltet smør
1 æble
1/2 tsk kanel
Salt

Fremgangsmåde:

Pisk æg og mælk. Tilføj bagepulver. Fjern kernehus fra æblet og riv det i dejen. Tilføj krydderier. Smøren tilføjes til sidst. Derefter skal dejen stå i ca. 30 min. I køleskabet. Brug en øse til at hælde dejen på panden og steg vaflen på begge sider.

Vaflerne spises f.eks. med sirup eller syltetøj.



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Solbarn, jordbarn

Top stjerner fra Georg Jensen

"Luk julefreden ind"