Familiens Juledagbog

Julen og dens traditioner har stor betydning for mig, og jeg mindes min barndoms juleaftener med glæde. Der er visse ting, som altid er det samme, men så er der også traditioner som ændres, erstattes eller udvikles. Julen er aldrig helt den samme.

Minderne om julen er dog flygtige, og traditioner forgår, hvis de ikke holdes i hævd. Familiens Juledagbog kan være løsningen på dette. I Familiens Juledagbog kan man nedskrive minder fra 25 juleaftener. Hvert år kan man notere hvor og hvem man fejrede juleaften med, hvad man fik at spise, hvilke gaver barnet fik, etc. Der er desuden plads til, at indsætte årets julefoto og plads til at nedskrive familiens egne juleopskrifter.

Bogen er perfekt for den nystartede familie, som er i gang med, at skabe sin egen jul. Man kan med fordel lave en bog til hver af sine børn, så de kan viderebringe minderne og traditionerne, når de skal stifte deres egen familie.

Jeg er endnu ikke selv begyndt at stifte familie, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg ønsker at give mine fremtidige børn denne gave. For minder om glædelige stunder er en af de største gaver man kan få. Det er i hvert fald en gave, jeg gerne selv ville have haft.

Familiens Juledagbog støtter Julemærkefonden. Julemærkefonden hjælper børn med at komme ud af mobning og isolation, og opbygge deres selvværd. Jeg synes det er et virkelig vigtigt formål at støtte.

Du kan læse mere om Familiens Juledagbog på deres hjemmeside og facebookside.GIVEAWAY

Du har mulighed for at vinde et eksemplar af Familiens Juledagbog. Du deltager i konkurrencen ved at fortælle hvornår i plejer at pynte op til jul i en kommentar under indlægget. Konkurrencen slutter søndag d. 27/11 kl. 18.00, og der udtrækkes en tilfældig vinder blandt de deltagende. 


Konkurrencen er sponsoreret af Familiens JuledagbogKommentarer

 1. Det lyder bare helt fantastisk med sådan en bog! Vi skal i år pynte juletræet 3. Advent hele familien, hvor min lille nevø på 3 år skal hænge det første julepynt på træet. Han forstår for første gang hvad jul går ud på, det glæder jeg mig til. Rigtoh god jul! - Josefine Bjerge

  SvarSlet
 2. Vi plejer at hænge en julestjerne og udendørs julelys op her sidst i november, gerne en god uge en december starter. Så på et eller andet tidspunkt først i december - oftest en weekend - pynter vi hele huset op. Juletræet gemmer vi selvfølgelig til dagen før jul!

  SvarSlet
 3. Jeg plejer at pynte op omkring d 1. december, så jeg kan nyde det hele december måned :)

  SvarSlet
 4. Vi pynter altid op 1. Søndag i advent :)

  SvarSlet
 5. Vi pynter op den 1. søndag i advent, hvor der både bliver bagt de årlige børne julekager(med figure ;-) ) og leget med klip og klister, samt hængt gran op og hvad der ellers hører til!
  Men juletræet kommer dog først op den 22. december ca. så vi kan nå at se på det nogle dage inden julen er ovre igen! :-)

  SvarSlet
 6. Det er meget forskelligt hvornår vi pynter op. Enten lørdag før 1. søndag i advent eller weekenden før 1. søndag advent.

  SvarSlet
 7. Det gør vi lige op til den første December :)
  Mvh Eva evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 8. Dejlig giveaway, lige noget for en nystartet familie, de venter deres første barn lige om når som helst :-)

  Vi plejer først at pynte færdigt til jul den 1.dec. men når 1.advent ligger før, så starter vi dagene før denne, men gemmer stadig det meste til 1.dec.
  Det er vores tradition.

  Glædelig 1.advent til du og din familie ønskes :-)

  SvarSlet
 9. Vi pynter op 1 søndag i advemt. Jeg elsker jul og traditioner og vil rigtig gerne give minder videre til mine 4 børn.

  SvarSlet
 10. Æv jeg for sent på den, har været på julemarked hele dagen.
  Men vil gerne dele alligevel
  Jeg pynter normalt i 3 etaper:
  - først her til advent med krans og kalender
  - mere jule pynt til Lucia d 13
  - og så træet kort efter (hvis jeg ikke fejre jul hos mig selv, ellers sættes træet op d 23 december)

  SvarSlet
 11. Vi pynter altid op den første søndag i advent - det er simpelthen så hyggeligt :) Vi glæder os hvert år :)

  Mvh
  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Nu tændes tusind julelys

Solbarn, jordbarn

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag