Nu med julemarkedskalender

Jeg har de seneste år lavet en liste over julemarkeder i hele Danmark. Denne liste er nu blevet til en kalender, hvor man kan finde tidspunkt og sted for alle de julemarkeder jeg falder over. Så hvis i vil på julemarked er denne kalender et godt sted at starte. Den indeholder allerede mere end 100 julemarkeder i hele Danmark. Se kalenderen her.

Jeg vil i hvert fald selv se om jeg ikke kan få tid til at tage til nogle af alle disse vidunderlige julemarkeder. I år vil det nok mest blive de østjyske julemarkeder. Men det er i al fald en start.  Med tiden håber jeg at kunne besøge julemarkeder rundt om i hele landet. 

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Julehjælp 2015

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Luciadag 2017

Hjemmelavede syltede kirsebær