Julekoncerter 2016

Som et nyt tiltag på bloggen, vil der ikke blot være en kalender med julemarkeder, men også en kalender med Julekoncerter. Jeg kan ligeså godt sige først som sidst, at det er en umulighed at få alle Julekoncerter med, men jeg vil tage som mange med som muligt.

Julekoncerter er for mig en essentiel del af julen. Sådan er det nok, når man er inkarneret korsanger. Og jeg synes derfor at det også giver god mening at forsøge at samle en kalender over Julekoncerter, så det bliver endnu nemmere at finde Julekoncerter at tage til. 

Kalenderen som du kan se her, vil bliver opdateret løbende, og jeg vil forsørge at få, så mange med som overhovedet muligt. 


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen