Planlægningen Julen 2016

I år er min lillesøster flyttet ind i min lejlighed, så jeg har nu en roommate, hvilket jeg synes er mega hyggeligt. Især når vi nærmer os julen, da det er lidt hyggeligere at lave juleting, hvis der er andre at dele det med. Derfor forudser jeg at det bliver et år med masser af julehygge i mit hjem.

I modsætning til sidste år, så regner jeg også med at have lidt flere penge at gøre godt med. Jeg er stadig ikke rig, men har trods alt flere penge end sidste år, hvor jeg fik udbetalt en uges dagpenge til december måned. Overgangen fra studie til dagpenge er ikke det fedeste i verden. Men i år arbejder jeg, så nu skulle der også være lidt penge at gøre med til julehyggen.

Jeg har som sædvanlig lagt nogle planer for, hvilke ting jeg gerne vil nå i december, men som altid når jeg nok ikke det hele. Men tror nu nok det bliver lidt mere i år. Men jeg kan allerede se at dt bliver en travl og spændende jul, da jeg udover at skulle synge en masse Julekoncerter også skal opføre Händels Messias med mit ene kor og Aarhus symfoniorkester i Musikhuset i Århus. Det bliver en god jul.

Julemarkeder og julearrangementer:

Juleudstilling på Gammel Estrup
Jul i Den Gamle By
Byens kunst- og julemarked i ridehuset
Jul i friheden
Julemarked eller lignende i Randers

Aktiviteter:

Indsamling i skoven til dekorationer og lign.
Invitere venner og familie på julemiddag/julehygge
Synge julekoncerter
Skrive julekort
Lave hjemmelavede til og fra kort
Lav pynt til indpakning af selvhævende ler
Købe julegaver

Julemaden:

Honningkage med fordej
Småkager: Fedtebrød Vaniljekranse, pebernødder, brunkager, klejner
Konfekt: Marcipankonfekt, havregrynskugler, brændte mandler, etc.
Brød: Hjemmelavet rugbrød, luciabrød
Risengrød m. kanelsukker
Æbletoddy/gløgg/kryddersnaps
Sund Julemad - decembermad

Julepynt:

Appelsiner med nelliker
Roser af crepepapir
Kalenderlys
Adventskrans
Flagranke
Kurv med grankogler
Ståltrådsjulepynt
Flet julehjerter og julestjerner
Mini juletræ
Stjerneguirlande
Juledekorationer med æbler, nødder, krydderier og naturpynt.


Jeg leder altid efter inspiration til juleaktiviteter, julepynt, julemad, etc. Så hvis du vil dele dine egne juleplaner, så skriv dem gerne i en kommentar.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen