Tak for i år og på gensyn i 2016

Så lakker året mod enden, hvilket også markerer slutningen på julen 2015. Dette betyder også at der vil være stilhed på bloggen. Bloggen starter op igen til oktober. Jeg kan dog ikke love at der ikke vil komme enkelte indlæg inden da. Man er jo en juletosse.

Bloggen udvikler sig år for år. Jeg forsøger hele tiden at forbedre den. 2015 har bestemt været præget af at jeg var i en overgangsfase mellem studietiden og livet som nyuddannet og jobsøgende. Jeg synes dog at jeg til trods for dette har formået at lave noget julehyggen i mit hjem. Næste år regner jeg med at have lidt mere stabilitet i mit liv, og dermed have mulighed for at udgiver endnu bedre indlæg, og at have mulighed for at julehygge endnu mere hjemme hos mig selv.

Men til trods for dette synes jeg at Julen 2015 har været en god jul. Og selvom jeg glæder mig til at påbegynde det nye år, så glæder jeg mig også til julen 2016 som helt sikkert bliver et hit.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen