Så blev det december

Så blev det den første december og min dag er blevet brugt på at synge julesange. Først til adventsgudstjene og her til aften julekoncert med mit ene kor. Så der har ikke været så meget tid herhjemme. Men jeg er dog kommet rigtig meget i julestemning af at synge julesange.

Det er dog lykkedes mig at få lavet et kalenderlys. Det minder egentlig meget om det jeg havde forrige år. Jeg når aldrig rigtig at brænde det ned, da jeg tager hjem til mine forældre og holder juleferie, men et kalenderlys skal der til, og med tiden kommer jeg nok ikke til at tage så tidligt hjem til jul.


Ligesom mine andre juledekorationer er denne forholdsvist enkel og der er primært brugt naturlige materialer. Altså vis man ser bort fra den lille fugl med nissehuen, som faktisk er det tættest man kommer på en nisse i mit hjem. I hvert fald indtil videre.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Top stjerner fra Georg Jensen