Rostrups Jul

Jeg kan godt lide at få indblik i hvorledes andre fejre jul. Det er en god måde at blive inspireret til små ændringer eller tilføjelser til ens egne juletraditioner. "Rostrups jul" af Lene Rostrup gør netop dette. Det jeg allerbedst kan lide ved bogen er at den er så personlig. Den handler primært om deres egen jul, men der er også beskrivelser af danske juletraditioner.

Man er ikke i tvivl om at det er en kreativ families jul, som man får indblik i. Hyggen og samværet er i højsædet, og det behøver ikke være det perfekte jul. Det er en jul med overordnede traditioner, men som dog alligevel ikke behøver at være helt den samme hvert år. Hele familien skaber i fællesskab julen. Der er alt fra aktiviteter, julebag, julemad, borddækning og julepynt.

Bogen har nogle rigtige fine og stemningsskabende billede, der er gode anvisninger, skabeloner og opskrifter, og derudover en lille personlig historie til alt der berøres i bogen. Man kan ikke andet end komme i julestemning, og blive inspireret til nye traditioner, når man læser denne bog. 


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Australsk Jul

Solbarn, jordbarn

"Luk julefreden ind"