Dekorations inspiration fra min mors hjem

Jeg er idag på besøg hos min mor, da jeg har fået en vagt på hendes arbejde. Min mor har efterhånden ret meget og også pænt julepynt. Men hun har også haft noget længere tid til at få lavet en samling end jeg.

Hvor mine juledekorationer er meget simple synes jeg at hun formår at lave dekoration med lidt mere pynt uden at de bliver overpyntede. Men altså der er jo en smagssag. Nogle elsker glimmer og guld, nogle vil have julenisser og andre vil have mere naturligt julepynt. Mulighederne er uendelige og det vigtigste er at man vælger det man selv synes er mest hyggeligt.Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Nu tændes tusind julelys

Solbarn, jordbarn

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag