Første søndag i advent

I dag er det første søndag i advent. Det er begyndelsen på det nye kirkeår og det har altid for mig været startskudet til julen. Min dag har været brugt på at synge julekoncert i Vejle. Jeg har været hjemme hos min mor i weekenden, hvor der allerede er pyntet godt op. Da jeg ikke har været hjemme i dag er der ikke kommer julepynt op her, men jeg har dog fået gang i en adventskrans.I morgen står dagen på julehyggerier i mit hjem, så jeg virkelig kan få julehygget i mit lille hjem. Selvom jeg har meget sparsomme mængder julepynt, skal det ikke stoppe mig. Men der går nok nogle år før jeg har nok julepynt at sprede julehyggen i hele min lejlighed.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen