En enkel juledekoration

Det er rimelig nyt for mig at lave juledekorationer. Selvfølgelig lavede jeg som barn en del overpyntede dekorationer, men det er først for et par år siden at jeg er begyndt at lave noget som skal se pænt ud.

Min mor er blevet rimelig god til at lave juledekorationer, men jeg synes det er rimelig svært at finde balancen mellem de overpyntede og de lidt for simple. Mine dekorationer er derfor i den mere enkle ende og jeg gør primært brug af naturpynt. Og egentlig synes jeg at det er meget fint, men kunne godt tænke mig med tiden at blive lidt bedre til at eksperimentere. I år holder jeg mig nok til de lidt mere naturlige dekorationer.


Selvom jeg har haft denne blog i en del år, er jeg nok alligevel stadig noget af en novice i forhold til at julehygge i mit eget hjem. Jeg har altid bare fået den færdige pakke hos min mor. Men man skal jo starte et sted, når man begynder at skabe sin egen jul.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen