Coleslaw

Ingredienser:

250 g Kål (spidskål, rødkål, hvidkål, el. lign.)
4 Gulerødder
2 dl Creme Fraiche 9%
1 spsk mayonnaise
1,5 tsk citronsaft
1 tsk sukker
1 tsk salt
Peber
Spidskommen 

Fremgangsmåde:

Skræl og riv gulerødder og hak kålen fint. Bland de resterende ingredienser til en dressing og vend gulerod og kål i. Lad det stå i køleskabet i min. 1/2 time før det spises.

Tip.
Der er lidt frit valg med hensyn til kåltypen. Jeg brugte en blanding af lilla spidskål og almindeligt hvidkål for at få mere farve, men det er ikke nødvendigt. 




Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Coca-Cola lastbilen kommer til Danmark

"Luk julefreden ind"

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Maileg Julepynt 2017