Coleslaw

Ingredienser:

250 g Kål (spidskål, rødkål, hvidkål, el. lign.)
4 Gulerødder
2 dl Creme Fraiche 9%
1 spsk mayonnaise
1,5 tsk citronsaft
1 tsk sukker
1 tsk salt
Peber
Spidskommen 

Fremgangsmåde:

Skræl og riv gulerødder og hak kålen fint. Bland de resterende ingredienser til en dressing og vend gulerod og kål i. Lad det stå i køleskabet i min. 1/2 time før det spises.

Tip.
Der er lidt frit valg med hensyn til kåltypen. Jeg brugte en blanding af lilla spidskål og almindeligt hvidkål for at få mere farve, men det er ikke nødvendigt. 




Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017