Butternutsquash bygotto

Her efter Halloween er det jo oplagt at bruge græskar i maden, og det er jo også sæson for græskar. Jeg forbinder virkelig græskar med efterår og vinter. Jeg har her en opskrift på græskar risotto, men har erstattet risene med perlebyg, som skulle være en anelse sundere.

Ingredienser:

300 g Butternutsquash 
2 dl perlebyg
1,5 dl kogevand
1/2 dl madlavningsfløde
1 lille løg
1 fed hvidløg
Rapsolie
Rosmarin
Muskatnød
Salt 
Hybeneddike el. anden eddike

Fremgangsmåde:


Kog perlebyggen indtil den er mør. Fjern kernerne og skrællen fra græskarret, skær det i mindre stykker (1*1 cm) og steg dem på en pande. Lade dem ikke få for meget farve. Hak løg og hvidløg fint og steg det sammen med græskarstykkerne. Tilføj kogevand, madlavningsfløde, krydderier og perlebyg. Smag til med æblecidereddike.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Julemarkeder 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.