Spaghettisquash med krondyrkødboller i tomatsauce

Det her er endnu en af de opskrifter, som kan gøre december måned lidt sundere. Hvilket de fleste af os nok vil sætte pris på til januar, når alt julesulen har sat sig på sidebenene. Denne opskrift er for 2-3 personer.

Ingredienser:

400 g Hakket krondyr
2-3 kviste rosmarin
35 g parmesan
1 æg
Salt og peber
Rapsolie
1 Spaghettisquash
2 dåser Flåede tomater
1 tsk tomatpure
Hvidløg
Chili
Bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Del spaghetti squashen i to og bag den i ovnen ved 200g i ca. 30 min. Brug en gaffel til at rive kødet ud ved at følge trådene.

Hak 1 fed hvidløg og 2 rosmarin kviste fint. Bland krondyrkøddet med hvidløg, parmesan, rosmarin, æg og salt og peber. Form små boller og steg dem i olie på en panden.

Hak 1 kvist rosmarin og 1-2 fed hvidløg. Hak chili. Hæld flåede tomater i en gryde og tilsæt hvidløg, chili, rosmarin, tomatpure og salt og peber. Lad det simre. Ca. 15 min. Før servering tilføjes kødbollerne. 

Server med parmesan og hakket bredbladet persille,


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Boller med chiafrø og hørfrø

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017