Græskar- og gulerodssuppe med chili og ingefær

Vinteren er tiden for supper og de er også perfekte i december, da det er en god måde at få spist nogle grøntsager i en måned domineret af usund mad. 

Ingredienser:

1 græskar (Butternutsquash el. Hokaido)
5-6 gulerødder
1chili
1-2 fed hvidløg
1lille stykke ingefær
2 spsk. Æbleeddike 
1dl creme fraiche
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skræl gulerødder og skær gulerødder og græskar i ca. lige store stykker. Skær chili, hvidløg og ingefær i skiver. Kom det i en gryde og hæld vand i så det lige akkurat dækker. Tilsæt to tsk salt og lade det komme i kog. Skru derefter ned og lad det simre til grøntsagerne er møre. Blend med en stavblender og varm derefter suppen op igen. Smag til med æbleeddike, creme fraiche og salt og peber.

Server evt. Med ristede champignon, bacon og revet ost

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017

Tinkas Juleeventyr