Snaps fra Samsø Bær

I weekenden var jeg på Samsø for første gang og må sige at Samsø er et skønt sted. Det virker også som om at der er et væld af lokale produkter lavet af egne råvarer, hvilket jeg synes er rigtig spændende. Det er lidt specielt og ofte kommer der nogle produkter ud af det som ikke bare smager godt, men som også er lidt mere interessante end dem man kan købe inbutikkerne.

Vi besøgte en af dagene Samsø bær, hvor vi skulle have en rundvisninger og prøvesmage deres snaps.  Jeg var skeptisk, da jeg egentlig ikke bryder mig om snaps, men det viste sig faktisk at der var flere varianter som faldt i min smag. Dog langt fra alle. Blandt smage kan nævnes: hindbær, jordbær med mynte, blåbær, valnød, bøg, æble, solbær, og mange andre. Jeg endte endda med at købe et par stykker med hjem. De smagsvarianter jeg valgt er nok ikke de mest julede, men hindbær og jordbær snaps har dog en farve som leder tankerne hen på julen. Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød