Julenyheder fra Ib Laursen 2015

Når jeg kigger Ib Laursens julekatalog 2015 igennem, er jeg ikke et øjeblik i tvivl om at det er et af de kataloger, hvor jeg nærmest kunne købe det hele. Det er virkelig fint og meget nostalgisk. Og selvom der også her ses en del af de lyse nuancer og naturfarver, er der i denne kollektion bruge en del rød. Men det er dog gjort på en meget stilren måde og det bliver på intet tidspunkt for voldsomt. 

Kataloget er inddelt i kategorierne Pure nature, Christmas romance, traditional celebration, The recipe of christmas og Gift wrapping. Jeg synes det er meget dækkende titler for den julepynt som ses i kataloget. Læs kataloget her og døm selv om jeg har ret. I hvert fald er den en af mine yndlings julekollektioner.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Boller med chiafrø og hørfrø