Julenyheder fra House Doctor 2015

Som i nok kan fornemme, begynder vi at kunne se julenyheder hos rigtig mange mærker. Det gør sig også gældende for House Doctor. Alle deres julevarer kan ses her, men jeg vil lige vise jer nogle af mine favouritter. Jeg kan nemlig ret godt lide mange af House Doctors produkter og altså ikke kun deres julepynt. Jeg vil dog sige at jeg ikke tror det er alle tingene der ville komme ind i mit hjem. Heller ikke blandt favouritterne. Et eksempel på det er bilen med juletræet. Jeg synes den er virkelig sød og sjov, men den passer nok ikke ind. Men hvem ved. Jeg har så lidt julepynt at alt i virkeligheden er muligt.
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen