Julenyheder fra Cozyroom 2015

Ligesom med Madam Stoltz, falder Cozyrooms julenyheder i deres efterår/vinterkatalog nok lidt uden for min smag. Og egentlig af samme grund. Jeg synes det bliver lidt for råt. Men jeg kan dog stadig se det flotte i det. Dog må jeg sige at jeg er umådeligt fristet af musikinstrumenterne. Det er nok min musikalske sjæl det taler til og egentlig tænker jeg ikke at det er noget som nødvendigvis kun er julepynt. Jeg er vild med det. Så til trods for at denne flotte kollektion ikke passer ind i min stil, så er der alligevel noget jeg virkelig gerne ville have. Se resten af kollektion i deres katalog her.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Top stjerner fra Georg Jensen

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkedskalender 2018