Bloganbefalinger: danske juleblogs

For en juletosse som mig, er der alt for lidt danske juleblogs. Især hvis man sammenligner med antallet af disse i det svenske og norske blogland. Derfor følger jeg også rigtig mange af disse blogs. Der findes dog nogle få, men rigtig fine danske juleblogs som klart er værd at følge. Nogle er mere aktive bloggere end andre, men alle har nogle fine blogindlæg. Her er min liste over danske juleblogs. Hvis i kender til andre, må i meget gerne nævne dem i en kommentar, da jeg og måske også andre gerne vil følge flere juleblogs.

Min gamle jul

Min gamle jul er en juleblog som skrives af Marlene. Bloggen har fokus på den gamle jul og der er især mange indlæg med gammelt og antikr julepynt. Der bliver også solgt noget af dette fra hjemmesiden. Udover julepynten er der også en del indlæg med julemad og julemarkeder og lignende. Det var en af de første danske juleblogs jeg faldt over og jeg synes den har gode indlæg med fine billeder. Sidste år var mængden af indlæg ikke så stor, men det var dog nogle rigtig gode indlæg. Jeg kan derfor roligt anbefale jer at kigge bloggen igennem og følge den. Se bloggen her.

Julekalendereksperten 

Hos Julekalendereksperten Daniel Røde Hansen skrives der indlæg om julekalendere. Det er dog langt fra det eneste som skrives om på bloggen, men også bare julen generelt. Og da han er ved at planlægge et julebryllup er der ligeledes indlæg om dette på bloggen. Der er endnu ikke vildt mange blogindlæg på siden, men de som er der, er rigtig fine. Læs bloggen her.

Kong mors jul

Kong mors jul bliver skrevet af "Kong mor" som også har bloggen Kongmorsverden. De seneste år har mængden af blogindlæg været meget sparsomme, men hvis man går tidligere blogindlæg igennem, synes jeg alligevel at den er værd at tjekke ud. Læs bloggen her.

Den Gamle Bys juleblog

Den gamle bys juleblog er en virkelig hyggelig og lærerig blog, hvis du ønsker at lære noget om den danske jul og dens historie. Bloggen skrives af den gamle bys juleinspektør. Den er fyldt med gamle julebilleder eller billeder fra den gamle by og selvom det ikke slår at tage i Den Gamle By ved juletid, så er det alligevel en blog der er sjov at følge og som kan være med til at bringe en i julestemning. Find bloggen her.

Kommentarer

 1. Tak skal du have :-) Nu faldt jeg over din fine blog (som jeg vist har været inde på før, kan jeg se), da jeg er ved at opdatere julemarkederne 2015 :-)

  Det er rigtigt, at jeg ikke var så aktiv sidste år - var ude at rejse næsten hver måned, så det blev ikke til så meget juleri. Håber, det bliver anderledes i år ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt :-) jeg synes det er sådan en fin blog du har som alle juleelskere bør følge.

   Ja nogle gange bliver det ikke til så mange blogindlæg, da der sker en masse i ens liv. Synes ofte det kan være svært at holde gang i det i december, da man har for travlt med alt julehyggen og heller vil være i det end at skrive om det.

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Australsk Jul

Solbarn, jordbarn

"Luk julefreden ind"