Planlægning for Julen 2015

Sidste år og forrige år blev mange af mine planer ikke til noget. Forrige år pga. rigtig mange koncerter og sidste år havde jeg en midlertidig sambo, hvilket også begrænsede min lyst til at gå amok med jul. I år gør jeg endnu et forsøg. Jeg er nu flyttet alene i en lejlighed, så jeg kan gå lige så amok med julerierne som jeg ønsker. Jeg narrer nok mig selv, hvis jeg bilder mig ind at jeg når det hele. Tiden har det jo med at løbe fra en og hvem ved, måske har jeg fået et job inden december. Men i hvert fald skal min lejlighed pyntes op og der skal være tid til nogle af tingene på min liste.

Julemarkeder og julearrangementer:

Juleudstilling på Gammel Estrup
Jul i Den Gamle By
Byens kunst- og julemarked i ridehuset
Julemarked eller lignende i Randers

Aktiviteter:

Indsamling i skoven til dekorationer og lign.
Invitere venner og familie på julemiddag/julehygge
Synge julekoncerter
Skrive julekort
Lave hjemmelavede til og fra kort
Lav pynt til indpakning af selvhævdende ler
Købe julegaver

Julemaden:

Honningkage med fordej
Småkager: Fedtebrød Vaniljekranse, pebernødder, brunkager, klejner
Konfekt: Marcipankonfekt, havregrynskugler, brændte mangler, etc.
Brød: Hjemmelavet rugbrød, luciabrød
Risengrød m. kanelsukker
Lav alt julemad til julemiddag fra bunden
Æbletoddy/gløgg/kryddersnaps

Julepynt:

Appelsiner med nelliker
Kalenderlys
Adventskrans
Flagranke
Kurv med grankogler
Ståltrådsjulepynt
Flet julehjerter og julestjerner
Mini juletræ
Stjerneguirlande
Juledekorationer med æbler, nødder, krydderier og naturpynt.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

En stjerne skinner i nat

Norsk Jul