Nye tider på bloggen: nu med eget domæne og nyt navn

Nu lykkedes det mig at få mit domæne op at køre, så nu blogger jeg på www.hjemligejul.dk. Dette betyder også at bloggens navn ændres. Dog handler betyder det kun at bloggens undertitel nu bliver bloggens titel.

Dagen skulle vælge domæne var juletiden.dk allerede optaget og jeg ville gerne have et domæne som endte på dk, derfor tog jeg undertitlen i brug. Jeg har egentlig også i virkeligheden tænkte bloggen mere ude fra undertitlen, altså som en blog om den hjemlige jul. Jeg synes derfor at det er et meget naturligt skift. 

I forbindelse med at titlen ændres kommer der også til at ske nogle ændringer af bloggens udseende. Nok ikke det helt store, men lidt har vel også ret. Ellers vil jeg bare love at jeg fremover vil forsøge at lave en god blog, med fine billeder og som lever op til sit navn: Den hjemlige jul.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

En stjerne skinner i nat