Nye tider på bloggen: eget domæne

Siden 2011 har jeg blogget om julen. Det har jeg gjort her på blogger ganske gratis. Nu har jeg dog været ude og købe eget domæne. Jeg valgte oprindeligt den anden løsning, da jeg ikke var sikker på, at det der med at blogge, var mig. Nu nærmer vi os dog min femte jul som juleblogger, så nu synes jeg tiden er inde.

Jeg har dog stadig tænkt mig at bruge blogger, da jeg gerne vil beholde det indehold jeg allerede har, så på den front kommer der ikke til at ske det store med bloggen. Jeg ved at nogle af mine tidlige indlæg måske ikke er de bedste, men de er dog en del af min udvikling som blogger og jeg håber på at jeg år for år vil give jer en juleblog med endnu bedre indlæg. 

Fremover vil bloggen kunne findes på www.hjemligejul.dk og i samme forbindelse vil jeg reklamere for bloggens Instagram profil, hjemlige jul, som dog stadig er meget meget ny.

Jeg skal dog lige have fundet ud af hvordan jeg får ændret domænet, så det kan godt ske det tage lidt tid inden bloggen er oppe at køre på det nye domæne.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

En stjerne skinner i nat