Julestellet fra Royal Copenhagen

Julestellet fra Royal Copenhagen er designet i 2006 og bærer titlen Stjerne riflet jul. I serien. Findes tallerkener, kopper, skåle, fade, kande, og flere forskellige dele. Stellet er dekoreret med granguirlander, hvorpå der hænger legetøj, gaver, hjerter og andet pynt. Mønstret er ikke det samme på de forskellige dele.Jeg synes personligt at det er et rigtig fint stel som virkelig får tankerne hen på den hyggelige jul. Jeg tror dog aldrig at det er et stel jeg selv får, da jeg synes det bliver lidt vel dyrt at hav et dyrt stel som kan bruges til all lejligheder og et dyrt stel som kun kan bruges en måned af året. Så jeg nøjes nok med at samle på det stel jeg allered er begyndt på. Det får mig dog ikke til at synes mindre om dette stel. 
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød