Julepynt nyheder fra Greengate 2015

Jeg er ret vild med Greengate. Jeg synes at deres ting emmer af hygge og nostalgi, og så er det virkelig bare min stil. Deres vinterkatalog for 2015 er næsten lige udkommet og her kan man også se deres juleting. Jeg synes personligt at de er ret fine og mange af tingene måtte da godt blive tilføjet til min sparsomme julepyntsamling.


Jeg er især vild med deres julekugler som jeg synes er super fine og i nogle dejlige farver og fine mønstre. På billedet ses kun et lille uddrag af deres vinterkatalog, men resten kan ses her og det er bestemt værd at kigge det igennem.

Kommentarer

  1. Søger du julekuglerne kan du købe dem hos www.sommerlivet.dk - der er også andet julepynt fra GreenGate..

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

En stjerne skinner i nat