Julenyheder fra Broste Copenhagen 2015

I Broste Copenhagens Efterår/vinterkatalog kan man også se deres julenyheder. Og hvilke julenyheder. Uden at være ekspert inden for design, vil jeg sige at det er en meget nordisk julekollektion. Det er meget lyse nuancer som præger den, dog med indslag af røde og lille farver. Stilen er meget enkel og jeg forestiller mig at det er julepynt som man ikke ender med at blive træt af efter det første år. Der er i hvert fald en del af tingene som frister mig og som jeg tror jeg vil kunne bruge år efter år.

Broste Copenhagens julenyheder består i høj grad af pynt til jultræer og lignende som man også kan se på billedet nedenunder. Hvis du ønsker at se alle Broste Copenhagens juleting, så kan du læse deres katalog her.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

En stjerne skinner i nat