Jul i Randers

Efter at have boet i Århus i næsten 6 år er jeg nu flyttet til Randers. Grunden til dette er at jeg i Randers kan få meget mere bolig for pengene og så er det stadig så tæt på Århus at man sagtens kan synge i kor der. 

Flytningen betyder flere ting. For det første kan det nok ikke undgås at der nu kommer indlæg om julen i Randers. Men da jeg stadig kommer til at have min gang i Århus og i Grenaa, så kommer der nok også indlæg om julen der.  For det andet er jeg flyttet i egen lejlighed med tre værelser og det kommer også til at betyde noget for, hvor meget jeg kan jule. Jeg skal nemlig ikke længere tage hensyn til et andet menneske. 

Jeg glæder mig til denne jul og håber på at det bliver et år med en masse julehygge og gode blogindlæg. Og så er jeg spændt på at udforske en ny by ved juletid.
I dag er der forresten 4 måneder til juleaften

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Australsk Jul

Solbarn, jordbarn

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Bulgarsk Jul