Portobello svampe med bacon og ost

Idag lavede jeg portobello svampe med bacon og revet ost. Jeg er ikke så meget inde i det med svampe, men jeg forbinder svampe med efterår og vinter, selvom det nu også er meget lækkert her om sommeren. Jeg kom dog alligevel til at tænke på at disse svampe ville passe fint som tilbehør til julens mad. Så derfor kommer opskriften her. 

Ingredienser:

6 portobello svampe
3 skiver bacon
Revet ost (efter eget valg)
Salt og peber 

Fremgangsmåde:

Rengør svampene og fjern forsigtigt stilken. Skær bacon i mindre stykker og rist på panden. Fordel bacon i svampene og læg en passende mængde revet ost ovenpå. Bag svampene i ovnen i 15-20 min ved ca. 200 grader.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

En stjerne skinner i nat

Norsk Jul