The Holiday

Der er et væld af sukkersøde romantiske julefilm derude og denne er ingen undtagelse. Jeg har aldrig været begejstret for denne type film, men må indrømme at jeg varmer mere op for dem jo ældre jeg bliver. Jeg vil dog også mene at der trods alt findes film der er meget dårligere end denne.


Filmen handler om Amanda og Iris som på forskellige måder har fået deres hjerter knust på grund af kærligheden. De ønsker begge at komme væk hjemmefra og finder hinanden på en side, hvor det er muligt at bytte hjem. Amanda rejser derfor til England og Iris til USA. Det bliver dog for dem begge alt andet end en kærlighedsfri ferie.Og lige en lille sidebemærkning. Jeg er helt vild med Iris hus. Jeg ville for det første elske at bo sådan året rundt, men hvor ville det også bare være perfekt at holde jul i. Det ser bare virkelig hyggeligt ud.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

En stjerne skinner i nat

Norsk Jul