Sne og et nyt år

Jeg har i julen kørt en del frem og tilbage mellem Århus og Grenaa, da jeg skulle passe mit kirkejob i Århus. 1. Juledag var der sne i Århus og blev utroligt skuffet, da jeg kom til Grenaa og så at græsplænerne stadig var grønne. Mandag morgen var sneen så kommet til Grenaa og da vi skulle passe mine niece blev det til en gåtur i sneen med hende på slæde.

I dag er det så nytårsaften, hvilket også betyder at det er slut for bloggen i år og ligeledes står den jo også på pause indtil næste efterår. Som altid kan jeg dog ikke love at der ikke kommer et indlæg nu og da. December måned i år blev ikke helt som forventet. Jeg fik ikke gjort de ting jeg ville. Ikke fordi jeg ikke havde tid, men fordi jeg ikke følte jeg kunne gå amok med et fremmed menneske boende. Jeg kan dog love at næste år bliver anderledes, da jeg regner med at vær flyttet i ny bolig. Dog er der så den mulighed at jeg har fået job og derfor har alt for travlt til at gå amok. Hvem ved?

I hvert fald går jeg et år i møde med en masse ændringer i mit liv og jeg glæder mig.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød