Smørstegte rosenkål med bacon

Rosenkål er måske kendt for at være en hade grøntsag. Selv har jeg faktisk ikke smagt den før idag. Og jeg vil sige at jeg kan ikke se hvorfor den er så forhadt. Måske er det bacon effekten - tilføj bacon og alle grøntsager smager godt. I hvert fald er her en opskrift på smørstegte rosenkål med bacon. Det er ikke den sundeste måde at få sin grøntsager på, men man får dog trods alt nogle grøntsager.

Ingredienser:

Rosenkål
Bacon
Smør
Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Skær baconstrimler i små stykker og steg dem på panden. Fjern derefter bacon fra panden. Rengør rosenkål og del dem i 4. Tilføj en klat smør til bacon fedtet på panden. Brun rosenkålen af i fedtet og tilføj derefter baconen. Smag til med salt og peber.



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkeder 2017

Tinkas Juleeventyr