Rødkål med æbler

Sidste år lavede jeg hjemmelavet rødkål til en julehyggeaften med mine veninder, hvilket var en stor succes. Derfor har jeg besluttet at min familie i år skal få fornøjelsen af at få serveret hjemmelavet rødkål. Jeg brugte sidste år en opskrift med balsamicoeddike og ribsgelé. Opskriften kan ses her. I år har jeg tænkt mig at lave en lidt anden version med æbler.

Ingredienser:

25 g smør
5 spsk ribsgelé
3 tsk æbleeddike
Laurbærblade
1 tsk groft salt
500 g rødkål
4 mellemstore æbler

Fremgangsmåde:


Hak rødkålen fint og skær æblerne i tynde både. Bring alle ingredienserne i kog i en gryde med låg ved jævn varm i ca. 15 min. Tag låget af gryden og kog ved kraftig varme og under omrøring ca. 3 min. eller til væden er fordampet. Smag rødkålen til.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

"Luk julefreden ind"

Australsk Jul

Top stjerner fra Georg Jensen

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Julemarkedskalender 2018