Rødkål med æbler

Sidste år lavede jeg hjemmelavet rødkål til en julehyggeaften med mine veninder, hvilket var en stor succes. Derfor har jeg besluttet at min familie i år skal få fornøjelsen af at få serveret hjemmelavet rødkål. Jeg brugte sidste år en opskrift med balsamicoeddike og ribsgelé. Opskriften kan ses her. I år har jeg tænkt mig at lave en lidt anden version med æbler.

Ingredienser:

25 g smør
5 spsk ribsgelé
3 tsk æbleeddike
Laurbærblade
1 tsk groft salt
500 g rødkål
4 mellemstore æbler

Fremgangsmåde:


Hak rødkålen fint og skær æblerne i tynde både. Bring alle ingredienserne i kog i en gryde med låg ved jævn varm i ca. 15 min. Tag låget af gryden og kog ved kraftig varme og under omrøring ca. 3 min. eller til væden er fordampet. Smag rødkålen til.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

"Luk julefreden ind"

Nu har vi altså jul igen