Marcipanbrød med nougat

Det har været en tradition atmin søster og jeg satte os ned og lavede konfekt af marcipan. Vi har hver især siddet og prøvet at lave figurer som ikke blev særligt pæne. Sidste år endte jeg med bare at lave marcipanen til snebolde, da jeg synes det så mere appetitligt ud. I år har vi så besluttet at lave marcipanbrød.

Ingredienser:

Marcipan
Nougat
Chokolade
Krymmel, nødder, frysetørrede bær el. lignende til pynt

Fremgangsmåde:

Rul marcipanen ud og smør nougat ud på hele fladen. Rul det sammen til små roulader og skær dem i mindre stykker. Smelt chokoladen og vend marcipanen i chokoladen. Pynt med krymmel, nødder, frysetørrede bær, el. Lignende.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DR julekalendere 2017

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tinkas Juleeventyr

Julemarkeder 2017